Proiector Laser LED Tip Star Shower Waterproof, Rosu cu Verde

-9%
Proiector Laser LED Tip Star Shower Waterproof, Rosu cu Verde
Proiector Laser LED Tip Star Shower Waterproof, Rosu cu Verde
Proiector Laser LED tip Star Shower Waterproof, Rosu cu VerdeProiector laser led tip Star Shower waterproof, culori rosu + verde, iluminare 50-70 m2

55,00 RON
Promoție: 50,00 RON
Început: 05.12.2019   În limita stocului!
La favorite
Recomand
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Este ideal pentru curte sau gradina, lumineaza frumos casa si copacii pe tot parcursul anului,
straluceste verde si rosu in acelasi timp
poate fi folosit atat in ​​interior, cat si in exterior - Este rezistent la apa (IP44).
Proiectorul emite modele diferite de iluminare.
SPECIFICATII:-culori de iluminat: rosu + verde
-alimentare cu energie electrica
-laser: verde 50mW 532nm, rosu: 100mW 470nm
-grad de protectie: IP44 (protectie impotriva contaminarii> 1 mm si protectie impotriva stropilor de apa din fiecare directie).
-Dimensiuni (lungime / latime /inaltime): 13x10x39cm
-greutate: 390g
-greutate cu ambalaj: 510g
Luminile colorate, in continua miscare, va permit sa iluminati casa, copacii, elementele de gradina etc. Proiectorul poate fi, de asemenea, utilizat in interior, de exemplu la petreceri. Proiectorul emite mii de puncte de lumina individuale cum ar fi luminile de brad de Craciun care se schimba in modele diferite. Dispozitivul poate fi utilizat atat in interior, cat si in exterior , fiind rezistent la diferite conditii meteorologice, cum ar fi zapada, inghetul sau ploaia.Proiectorul consuma cu pana la 99% mai putina energie decat lampile traditionale, datorita tehnologiei LED. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la iluminarea intregii case.Nu este nevoie sa instalati lampi in jurul intregii case, este o munca greoaie si laborioasa. Tot ce trebuie sa faceti este sa setati proiectorul in fata casei, care va lumina fatada sa. Acesta nu va functiona numai in timpul iernii. Proiectorul va fi o decoratie deosebita, de exemplu in timpul evenimentelor.Efectul cel mai interesant il obtineti prin pozitionarea reflectorului la aproximativ 5-7 metri de fatada si iluminarea pana la 70-100m2. Proiectorul nu necesita o ansamblu special , puneti doar varful, insurubati-l la proiector si introduceti-l in pamant.
Rezistent la apa IP44:-Protectie impotriva murdaririi> 1 mm si protectie impotriva stropilor de apa din toate directiile. Nu trebuie sa va faceti griji de zapada, inghet sau ploaie. Proiectorul va va lumina frumos casa sau gradina in timpul iernii.

Produse similare
Info produs
Numar articol
PU324764
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Creare magazin online