Dozator sapun lichid cu senzori

Dozator sapun lichid cu senzori
Dozator sapun lichid cu senzori
45,00 RON
La favorite
Recomand
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Dozatorul de sapun este solutia practica si igienica pentru orice casa, in bucatarie sau baie.

Usor de utilizat. Utilizeaza cea mai recenta tehnologie de senzor de miscare.

Usor de folosit de catre oricine, poate fi alimentat cu orice tip de sapun lichid, detergent lichid de vase, gel dezinfectant, etc.

Pentru reumplere, doar ridicati capacul si umpleti-l pana la nivelul indicat. Soap-Magic este usor de utilizat, fiind un dozator de sapun pentru care nu trebuie sa folositi mainile.

Acesta utilizeaza cea mai recenta tehnologie de senzor de miscare care va doza sapun in cantitatea perfecta de fiecare data. La acest dozator de sapun nu trebuie sa apasati pompa.

Este suficient sa puneti mana in dreptul lui iar senzorul se va activa.

Acesta se opreste automat dupa 3 secunde de la activare si previne astfel functionarea continua a dozatorului atunci cand un obiect este plasat sub senzor in mod accidental.

Caracteristici ale dozatorului de sapun cu senzor: - Foarte comod si util in baie sau in bucatarie - Poate fi folosit pentru sapun lichid sau detergent de vase, sampon, crema lichida, gel dezinfectant cat si pentru dozajul oricarui alt lichid. - Reduce riscul de contaminare incrucisata cu microbi, bacterii si virusi. - Foarte comod si util in baie sau in bucatarie. - Se opreste automat dupa 3 secunde de la activare ; previne astfel functionarea continua a dozatorului atunci cand un obiect este plasat sub sensor In mod accidental. - Consum electric redus; timp de functionare cu 4 baterii AAA(4 luni la 8-10 activari/zi). - Nu trebuie sa atingeti nimic.
Produse similare
Info produs
Numar articol
PU271258
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Creare magazin online