Perie de curăţat electrică

Perie de curăţat electrică
Perie de curăţat electrică
Produsele se livreaza prin posta si costa 12 lei taxa sau prin curier,taxa fiind de 17 lei,indiferent de locatie.

Curăţă, freacă, îngrijeşte, cu o simplă apăsare pe buton
300 rotaţii/minut
De la cele mai mici, la cele mai mari suprafeţe
Fără cablu electric, cu acumulator reîncărcabil şi mâner extensibil, practic
3 capuri perie diferite
80,00 RON
La favorite
Recomand
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
DescriereCurăţarea căzii vă provoacă dureri de spate? Oricât ați freca faianţa și gresia, niciodată nu este într-adevăr curată? Să nu mai vorbim de murdăria care colorează rosturile dintre plăcile de faianţă și gresie. Acum puteţi pune capăt cu uşurinţă acestor lucruri!

De la creatorii binecunoscutului Hurricane Spin Mop, vă prezentăm produsul din noua generaţie, senzaţionalul Hurricane Spin Scrubber, cu putere de curăţare fantastică!

Uşor, practic şi extrem de eficient!

Hurricane Spin Scrubber este foarte uşor, practic şi deosebit de eficient. Datorită acumulatorului reîncărcabil încastrat, nu are nevoie de cablu electric. Este foarte puternic şi, mulţumită celor 3 capuri perie de forme şi dimensiuni diferite, puteţi curăţa în orice loc.

15.000 mişcări de frecare pe secundă!

Hurricane Spin Scrubber are capul de curăţat din 3000 fire care se rotesc de 300 de ori /minut. Incredibil! În fiecare secundă generează 15.000 mişcări de curăţare. Un ajutor indispensabil în gospodărie!

Utilizare fără baterii şi fără agenţi de curăţare!

Nu trebuie să cumpăraţi baterii! Datorită acumulatorului reîncărcabil încastrat se poate folosi fără cablu electric. Nu trebuie decât să conectaţi încărcătorul la reţeaua electrică, să încărcaţi acumulatorul şi deja puteţi folosi aparatul doar prin apăsarea unui buton! Introduceţi capul perie în apă, curăţaţi şi, după curăţare, clătiţi suprafaţa cu apă curată. Nu mai aveţi nevoie de detergenţi scumpi!

Trei perii diferite de curăţare

În colet primiţi trei perii interschimbabile pentru curăţat, diferite ca formă şi dimensiuni, care fac faţă tuturor provocărilor. Capul perie conic este ideal pentru colţuri şi locuri înguste, capul perie extraplat pentru suprafeţele plane mari ca de exemplu pardosele, blat de lucru, pereţi, capul perie semirotund poate îndeplini aproape orice sarcină.

Mâner practic, extensibil

Setul conţine un mâner practic extensibil, cu ajutorul căruia nu mai trebuie să vă aplecaţi sau să staţi în genunchi!

Produse similare
Info produs
Numar articol
PU190333
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Creare magazin online